Selecteer een pagina

Profittool biedt u meer tevreden terugkomende klanten. Gaat u ook voor goud?

Training

Welke resultaten wilt u behalen in uw werk? Welke vaardigheden heeft u nodig om persoonlijk te groeien en om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie? Met onze trainingen willen we graag laten zien wat Profittool kan betekenen voor uw ontwikkeling. Trainingen van Profittool zijn altijd trainingen op topniveau. U kunt bij Profittool terecht voor intensieve en soms confronterende trainingen met onderwerpen op de volgende vakgebieden; commercie (verkooptraining, acquisitie, accountmanagement, commercieel onderhandelen, netwerken, beurstraining), klantgerichtheid (klantgericht werken, ambassadeurschap, of klantgericht telefoneren) en communicatie (basis communicatie / gedrag, feedback geven, conflicthanteringomgaan met lastige klanten en klachten). Als 0-meting biedt Profittool o.a. mystery visits aan, deze onaangekondigde bezoeken aan vestigingen en gesprekken met medewerkers zijn een bruikbare en realistische input voor de training. Ook de investering is maatwerk, ons dagdeeltarief varieert tussen de 375,- en 875,- euro exclusief btw (bij 10 deelnemers komt dit neer op een investering in de ontwikkeling van uw mensen van tussen de 37,50 en 87,50 euro), maar stuurt u ons een berichtje en we denken en rekenen met u mee (ook wat uw investering u gaat opleveren)!

Coaching

Er wordt veelvuldig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit en resultaten van coaching. Daaruit blijkt coaching telkens weer een bewezen, effectief instrument voor leren en persoonlijke ontwikkeling. De vraag ernaar is de laatste jaren dan ook enorm toegenomen. Profittool is een gerenomeerd salesadviesbureau en een vooruitstrevende en tooaangevende partner in coaching. We coachen individuen en teams, zorgen ervoor dat organisaties grip krijgen op de inzet van coaching als HRD/L&D-instrument. Elk traject is maatwerk, ons dagdeeltarief varieert tussen de 375,- en 875,- euro exclusief btw.

Stategische Heisessie

Een dag met het managementteam de toekomst van uw organisatie uitstippelen. Profittool heeft de professionals die van het begeleiden van dergelijke sessies, maar ook brainstormsessies, hun vak hebben gemaakt. Profittool kan een inspirerende heisessie invulling en vorm geven! Elke sessie is maatwerk, ons dagdeeltarief is 875,- euro exclusief btw.

Leadgeneratie

Er zijn veel manieren om leads te genereren. Van het telefonisch maken van afspraken, cold canvassing, netwerken bijeenkomsten bezoeken tot het uitnodigen voor zelf georganiseerde events of het verrijken van data via aftastcalls. Profittool is een salesadviesbureau en helpt u daarbij. U bepaalt natuurlijk zelf in hoeverre Profittool uw verkoopafdeling mag ondersteunen en ontzorgen. Het ontzorgen doen we, naast het trainen en coachen van uw medewerkers en strategische sessies met uw management, ook in de vorm van telefonische acquisitie en telemarketing, maar we ontginnen ook spannende, nieuwe paden, zoals online leadgeneratie of het inzetten van data analytics, AI, machinelearning, data science en Big Data om op deze innovatieve manier leads te genereren of klanten aanvullende product- en dienstverlening te adviseren. Zo werken we aan nieuwe kansen voor uw business en op lange termijn aan een duurzame relatie met uw doelgroep. Want alhoewel we met elk leadgeneratietraject meer klanten, meer verkoop en meer omzet willen stimuleren, gaat het uiteindelijk om de kwaliteit van uw leads. En kwaliteit kunnen wij u leveren. Profittool biedt hierin diverse abonnementen aan met een samen overeengekomen inzetverplichting per minimale periode van twee maanden of een vastbedrag per gemaakte afspraak varierend tussen de 45,- en 175,- euro exclusief btw per afspraak op basis van no-cure no-pay, flexibiliteit en co-creatie met andere woorden een hechte samenwerking, partnerschip en een duurzame relatie op lange termijn is ook hier weer ons beoogd doel, onze uitgangspunten zijn; toegankelijk, eerlijk en transparant!

  • Omzet 60% 60%
  • Marge 45% 45%
  • Klanttevredenheid 90% 90%
  • Medewerkerstevredenheid 85% 85%

Resultaat van onze samenwerking?

  1. Tevreden terugkomende klanten
  2. Betere prijzen, gezonde marges
  3. Collaga’s die niet over maar met elkaar praten
  4. Medewerkers die bezig zijn proactief hun talenten te ontwikkelen en zich bewust zijn van hun rol als ambassadeur van uw organisatie.

Uw omzet, klanten en medewerkers staan bij Profittool centraal!

Training & Coaching

Effectief trainen en intensief coachen op het gebied van commercie, klantgerichtheid en communicatie, met als resultaat meer tevreden terugkomende klanten en intrensiek gemotiveerde medewerkers.

Strategische Heisessie

Wat is ons businessdomein, missie, visie en vervolgens bepalen we vanuit de SWOT, de doelstellingen en de strategie met als resultaat een praktisch ondernemingsplan.

Leadgeneratie

Profittool vult uw agenda met kwalitatieve afspraken voor de accountmanagers of verkoopt uw producten aan de telefoon, telesales, met als resultaat meer klanten en meer omzet. U bepaalt hoe breed wij uw verkoopafdeling mogen ondersteunen en ontzorgen!